Kom in actie voor onderzoek in het Erasmus MC

Samen staan we elke dag voor de opgave om aandoeningen beter te begrijpen, eerder te voorspellen, beter te behandelen en liever te voorkomen. Wij zijn ervan overtuigd dat onderzoek deze zorg, en daardoor de gezondheid van mensen, beter maakt. Daarom zetten wij ons samen met jou in om dit onderzoek in het Erasmus MC mogelijk te maken. Omdat het altijd beter kan, altijd beter moet en onderzoek beter maakt.

Jouw bijdrage is essentieel. Kom daarom vandaag nog in actie!

Heb je een vraag over het starten van een actie? Of wil je meer weten over onderzoek dat jij kunt steunen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder en denken met je mee.

Ondersteuning

Wil je graag in actie komen, maar vind je het lastig een goede actie te bedenken? Heb je tips nodig op het gebied van fondsenwerving? Zou je graag promotiemateriaal van ons ontvangen om extra aandacht te genereren voor je actie? Wij helpen je graag, bel (010 – 703 48 02) of mail ons dan helpen wij je graag met het starten en/of promoten van jouw actie.

Steunen of doneren

Wil je geen actie starten maar een actie of een team steunen of een donatie doen, dat kan natuurlijk ook! Steun een actie, team of doneer

Kom in actie. Onderzoek maakt beter!

 

Lees meer Lees minder
Wij hebben samen al 10.757 km afgelegd
Bekijk alle

Bekijk hieronder de inspirerende acties van anderen en start zelf een actie. 

Start actie
Bekijk alle
€ 15

Maikel

22-07-2024 | 08:50 Aan: Samen voor een gezonde toekomst