Strijd tegen hersentumoren

SAMEN IN ACTIE VOOR NIELS
Closed You can't donate anymore
from €20,000 (209%)

Onderzoek op weg naar eerste genezing hersentumor!

Beste allemaal,

Wij zijn Mégan, Lot, Eleonore en Jort en in de zomer van 2021 kruiste ons het verhaal van Niels de Moree. Dit verhaal sprak ons dermate aan, dat we hier iets mee wilden doen. Zodoende kwam ons profielwerkstuk. Voor dit werkstuk besloten we een actie op te zetten voor Niels. Hieronder zijn verhaal:

Mijn naam is Niels de Moree en helaas is er in juni 2021 een hersentumor (oligodendrochlioom) bij mij geconstateerd. Hier kwam ik achter doordat ik een epileptische aanval kreeg tijdens het autorijden. De diagnose hersentumor sloeg in als een bom, omdat er tot op heden nog geen mogelijkheden zijn die tot volledige genezing leiden. 

Echter worden er op dit moment ontzettend veel onderzoeken gedaan naar verschillende typen hersentumoren met uiteindelijk als doel om deze te kunnen genezen. In het Erasmus MC heb ik met eigen ogen kunnen zien hoe de wetenschappers dagelijks bezig zijn met onderzoeken die moeten leiden naar een oplossing voor deze verschrikkelijke ziekte.
Het einddoel van al deze onderzoeken is het vinden van een medicijn tegen hersentumoren. Jullie begrijpen dat dit nog een lange weg is, die nog vele onderzoeken en kosten met zich meebrengt.
Daarvoor wil ik jullie dan ook vragen om te doneren via deze pagina. Hiermee zorgen wij dat al het gedoneerde geld terecht komt bij de juiste onderzoeken.

 

P.S. Om onze fondsenwerving extra kracht bij te zetten, organiseren wij een super leuk event!

🎾SAVE THE DATE!🎾

Op 20 maart a.s. van 12.00 tot 16.00 uur organiseren wij een groot sportevenement met ondere andere tennis, padel, zaalvoetbal en bowling.🎾⚽ 🎳

Tijdens dit evenement gaan wij proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor het baanbrekende onderzoek naar de hersentumor die Niels heeft. 

Er hebben al een aantal zeer talentvolle sporters toegezegd om bij dit event aanwezig te zijn. Dus bereid je goed voor! 

 

Deze toffe dag wil uiteraard niemand missen. Dus wil je erbij zijn, laat dit dan op tijd weten, want we weten nog niet exact hoeveel mensen er tegelijk mogen komen. Uiteraard proberen we zoveel mogelijk mensen bij elkaar te krijgen om er een relaxte toffe dag van te maken met z'n allen!

Om je aan te melden voor de dag stuur je een mail naar: 

nielsdemoree@hotmail.com 

Vermeld daarin je naam en met hoeveel mensen je gaat komen.

Wij kijken er heel erg naar uit om je te zien op 20 maart!

 

Adres van de locatie is:
Sport & Event Center Beusichem
Rijsbosch 3, 4112 MB Beusichem

View all
€790 31-03-2022 | 12:50 Dank Niels, Jort, Eleonore, Megan en Lot voor dit prachtige event in Sports en Event Center in Beusichem. Wat ons betreft volgend jaar weer.
€520 31-03-2022 | 12:39 Super dat we er bij mochten en konden zijn in Beusichem.
€350 31-03-2022 | 12:37 Dank Niels voor deze dag. En succes met deze prachtige actie.
€3,010 31-03-2022 | 12:36 Het was geweldig in Beusichem! Dank aan allen die dit sportieve evenement mogelijk hebben gemaakt. Fijn om Niels te kunnen steunen.
€420 31-03-2022 | 12:35 Dank voor dit mooie event in Beusichem. Fijn dat we bij konden dragen aan dit belangrijke onderzoek.