International Conference on Frontotemporal Dementias 2018

FTD RisC
Fundraising page closed You can't donate anymore
Normal c2ea37a7c44ed0ff90453ed55c6928deb0ee4c20
from € 1.000 (17%)

Voor het International Conference on Frontotemporal Dementias (IC-FTD) gaan wij in November 2018 met 5 jonge onderzoekers naar Sydney, Australië. Dit congres duurt vier dagen en is specifiek gericht op vorderingen in de diagnostiek en wetenschappelijk onderzoek bij Frontotemporale Dementie. Wereldwijd komen hier specialisten op het gebied van FTD naar toe om vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken hun expertise en recente ontdekkingen met elkaar te delen. Het is essentieel dat wij kennis opdoen van andere onderzoeken in de wereld naar FTD, maar ook dat wij onze onderzoeksresultaten met anderen kunnen delen. Op deze manier kunnen we van elkaar leren, nieuwe ideeën opdoen en eventueel nieuwe samenwerkingsverbanden opstarten ter bevordering van het verbeteren van de diagnostiek bij FTD, en het opzetten van mogelijke behandelingen voor FTD. Om deze doelen te bereiken hebben wij uw hulp nodig. Wij willen u vragen om te overwegen een bijdrage te leveren om ons te helpen met een klein aantal onderzoekers af te reizen naar het IC-FTD zodat wij onze expertise op het gebied van FTD kunnen vergroten en deze kennis met u kunnen delen. Op de volgende website kunt u een donatie doen om ons hierbij te helpen. Wij zullen na afloop van het congres een lezing organiseren voor donateurs om jullie in te lichten over nieuwe ontwikkelingen in het veld van FTD wereldwijd, en wat onze nieuwe plannen op basis hiervan zijn.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 25 27-06-2018 | 12:00
€ 25 26-06-2018 | 23:52 Blij met jullie als onderzoekers en erg belangrijk dat jullie ervaringen en jullie sprongen in de ontwikkeling van medicijnen gaan delen. En fijn dat ik een klein stukje kan bijdragen aan de onderzoeken. Heel veel succes daar!!!
€ 25 26-06-2018 | 21:22 WAAROM?? Omdat er een snellere / betere diagnostiek moet komen om zo de jonge gezinnen te helpen. De patiënt heeft over het algemeen nergens last van maar het gezin & familie eromheen wel, iedereen kan pas de juiste hulp krijgen als er een diagnose is! Deze is van levensbelang. Partners worden niet geloofd door familie leden / vrienden, staan er ' alleen' voor, dat is eenzaam. Je wil begeleiding voor je partner, familielid, voor jezelf en de kinderen. Super CONGRES waar iedereen uit de hele wereld komt met alle nieuwe bevindingen, leren van elkaar. Kennis is macht! ZO NODIG. DAAROM! X Margreet
€ 100 24-05-2018 | 19:48 Omdat ik het belangrijk vind dat er op "korte" termijn iets gedaan kan worden aan FTD.