Haal uit elke dag meer dan je ooit had verwacht!

Gerben Engelen

( Member of team: Brain Tumor Survival Marathon )

Qr
from € 1.000 (67%)

Haal uit elke dag meer dan je ooit had verwacht!

‘Een groot en sterk verlangen of een kleine stille wens. Zolang je durft te dromen komt vanzelf voor jou dat ene moment.’ Dat groot en sterk verlangen is voor mij dat iedere vorm van kanker over een aantal jaar bestreden kan worden.

Veel kankersoorten zijn inmiddels goed behandelbaar, maar een aantal soorten is dusdanig specifiek dat het niet direct loont om geld vrij te maken voor onderzoek.

In mijn directe familie heb ik twee keer te maken gehad met kanker. Zowel mijn zus als mijn vader hebben het ‘geluk’ gehad dat hun soort kanker relatief goed te behandelen was.

Via mijn zus kwam ik in aanraking met Christiaan Smeehuijzen. Hij heeft de pech getroffen te zijn door een vorm van kanker waar nog veel onderzoek naar nodig is. Ik heb onmetelijk veel waardering en bewondering voor de manier waarop Christiaan in het leven staat.

Op 5 april loop ik de 10 kilometer tijdens de marathon van Rotterdam om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het onderzoek naar hersentumoren. Zo wil ik eraan bijdragen dat het krijgen van de diagnose ‘hersentumor’ niet meer een verkapt doodvonnis betekent.

Met lopen alleen komen we er echter niet. We zijn afhankelijk van donaties. Alleen op die manier kunnen wij een bijdrage leveren aan het onderzoek naar hersentumoren. Iedere euro is ‘r een! Geef dan ook gul en kom ons team op zondag 5 april aanmoedigen!

Voor alle supporters zullen de nodige activiteiten worden georganiseerd rondom de marathon. Dus genoeg te beleven ook voor de niet-renners! Kortom, stap uit de schaduw en loop in de zon. Zo halen we uit elke nieuwe dag, meer dan we ooit hadden verwacht!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 10 29-01-2020 | 08:38
€ 30 28-01-2020 | 22:51 Zo trots op mijn grote broer, dat hij zich opnieuw inzet tegen kanker!! Heel veel succes Gurby!!
€ 25 26-01-2020 | 00:50
€ 50 22-01-2020 | 19:10 Belangrijk dat er goed onderzoek komt naar kankersoorten die momenteel nog moeilijk te behandelen zijn.
€ 10 22-01-2020 | 07:04