Kom in actie voor onderzoek in het Erasmus MC

Op deze actiewebsite - van de Erasmus MC Foundation - kun je een actie starten om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC. Je kunt dit heel specifiek doen voor een ziektebeeld waarvoor jij in actie wilt komen. Laat je inspireren door de vele acties op de actiepagina en meld je eigen actie aan!

Wil je een actie starten voor wetenschappelijk kankeronderzoek in het Erasmus MC? Bekijk dan de speciale actiesite van het Daniel den Hoed Fonds – voor kankeronderzoek in het Erasmus MC.

Voor alle andere ziektebeelden kun je hier, op de actiesite van de Erasmus MC Foundation, een actie starten. Wil jij hier meer over weten of heb je een specifiek onderzoek in gedachten? Neem gerust contact met ons op, wij infomeren je graag over de mogelijkheden. 

Ondersteuning

Wil je graag in actie komen, maar vind je het lastig een goede actie te bedenken? Heb je tips nodig op het gebied van fondsenwerving? Zou je graag promotiemateriaal van ons ontvangen om extra aandacht te genereren voor je actie? Wij helpen je graag, bel of mail ons dan helpen wij je graag met het starten en/of promoten van jouw actie.

Steunen of doneren

Wil je geen actie starten maar een actie of een team steunen of een donatie doen, dat kan natuurlijk ook! Steun een actie, team of doneer

Kom in actie en geef voor een gezonde toekomst! 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Bekijk hieronder de inspirerende acties van anderen en start zelf een actie. 

Start actie
Bekijk alle
€ 5

Jeffrey

23-02-2020 | 16:49 Aan: Mr International of the Netherlands 2020 Jeffrey Rens