Kom in actie voor onderzoek in het Erasmus MC

Op deze actiewebsite - van de Erasmus MC Foundation - kun je een actie starten om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC. Je kunt dit heel specifiek doen voor een ziektebeeld waarvoor jij in actie wilt komen. Laat je inspireren door de vele acties op de actiepagina en meld je eigen actie aan!

Wil jij meer weten over een ziektebeeld of heb je een specifiek onderzoek in gedachten? Neem gerust contact met ons op, wij infomeren je graag over de mogelijkheden. 

Ondersteuning
Wil je graag in actie komen, maar vind je het lastig een goede actie te bedenken? Heb je tips nodig op het gebied van fondsenwerving? Zou je graag promotiemateriaal van ons ontvangen om extra aandacht te genereren voor je actie? Wij helpen je graag, bel (010 – 703 48 02) of mail (foundation@erasmusmc.nl) ons dan helpen wij je graag met het starten en/of promoten van jouw actie.

Steunen of doneren
Wil je geen actie starten maar een actie of een team steunen of een donatie doen, dat kan natuurlijk ook! Steun een actie, team of doneer

Kom in actie. Samen voor een gezond leven! 

Lees meer Lees minder
Wij hebben samen al 5.374 km afgelegd
Bekijk alle

Bekijk hieronder de inspirerende acties van anderen en start zelf een actie. 

Start actie
Bekijk alle
€ 50

Fred & Daniëlle

29-05-2024 | 20:26 Aan: Walk4NET 2024